accidemt-dambovita-tanar.jpg

Două persoane au fost rănite duminică în urma unui accident rutier care s-a produs pe raza localității Adânca, din județul Dâmbovița.

Potrivit primelor cercetări, a anunțat IPJ Dâmbovița, se pare ca șoferul ar fi adormit la volan, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-un șanț.

Șoferul, în vârstă de 23 de ani, este din Mioveni, iar în momentul producerii accidentului se deplasa pe direcția Ploiești către Târgoviște.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

f813f42d-22f6-4314-b9a5-6135103cc433.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.