fbpx

barbat-agresat-dambovita.jpg

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, a reclamat la poliție că a fost agresat de o persoană în propria locuință. Agresorul, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Târgoviște, a fost reținut, iar victima a ajuns la spital.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict mai vechi, un tânăr de 29 de ani, din Târgoviște, a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate și i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect ascuțit în zona brațului drept și la un picior.

După comiterea faptelor, potrivit IPJ Dâmbovița, bănuitul ar fi condus un autoturism, deși nu poseda permis de conducere, iar cu ocazia cercetărilor a refuzat testarea cu etilotestul și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, medicul legist stabilind că bărbatul necesită un număr de 23/25 zile pentru lovitura principală din zona feței, stabilindu-se, totodată, că loviturile de cuțit au fost superficiale.

„Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente, violare de domiciliu, tulburarea ordinii si liniștii publice, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere și refuz de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând a fi prezentat instantei în cursul zilei de azi cu propunere de arestare preventivă”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg