barbat-agresat-dambovita.jpg

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, a reclamat la poliție că a fost agresat de o persoană în propria locuință. Agresorul, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Târgoviște, a fost reținut, iar victima a ajuns la spital.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict mai vechi, un tânăr de 29 de ani, din Târgoviște, a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate și i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect ascuțit în zona brațului drept și la un picior.

După comiterea faptelor, potrivit IPJ Dâmbovița, bănuitul ar fi condus un autoturism, deși nu poseda permis de conducere, iar cu ocazia cercetărilor a refuzat testarea cu etilotestul și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, medicul legist stabilind că bărbatul necesită un număr de 23/25 zile pentru lovitura principală din zona feței, stabilindu-se, totodată, că loviturile de cuțit au fost superficiale.

„Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente, violare de domiciliu, tulburarea ordinii si liniștii publice, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere și refuz de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând a fi prezentat instantei în cursul zilei de azi cu propunere de arestare preventivă”, a precizat IPJ Dâmbovița.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...