trafic-feroviar-oprit.jpg

Circulația feroviară pe Magistrala 901 București – Pitești este oprită, pe firul Boteni către Titu, la kilometrul feroviar 43+800 metri, judeţul Dâmboviţa, după ce un vagonet de la un utilaj al CFR a deraiat.

În urma incidentului, două persoane au fost rănite, iar una dintgre victime a fost transportată cu un elicopter la un spital din București.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar pe Magistrala 901 Bucureşti – Piteşti este oprit pe firul Boteni către Titu, la kilometrul feroviar 43+800 metri, în județul Dâmboviţa, din cauza deraierii unui vagonet de la un utilaj al căilor ferate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Accident feroviar în Dâmbovița. Un utilaj CFR a deraiat, iar doi angajați au fost răniți

Traficul feroviar se desfășoară pe firul Titu către Bucureşti, a precizat Centrul Infotrafic.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.