Interlopul-Ghenosu-a-fost-prins-la-Londra--Fugise-chiar-inainte-sa-i-bata-DIICOT-la-usa.jpg

Florin Nicolae Ghinea, cunoscut in lumea interlopa sub porecla Ghenosu, care a disparut in luna mai chiar inaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinta sa, fiind dat in urmarire, a fost prins si arestat la Londra, anunta Politia Romana. "In data de 13.08.2018, in jurul orelor 16:30 a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis 'Ghenosu', aflat pe lista celor mai urmarite persoane din Romania", a transmis, marti seara, Inspectoratul General al Politiei Romane.

Conform IGPR, Florin Ghinea a fost arestat preventiv de catre politia britanica, urmand ca dupa primirea mandatului european de arestare emis de autoritatile romane si tradus sa fie prezentat instantei Westminster Magistrate Court pentru a dispune asupra executarii mandatului european de arestare si predarii catre Romania.

In luna mai, Florin Ghinea a fost dat in urmarire si se afla pe lista Europol cu cei mai cautati fugari, dupa ce o instanta de judecata a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva in lipsa.

Florin Ghinea a disparut de acasa cu foarte putin timp inainte ca procurorii DIICOT si trupele speciale sa descinda la locuinta sa din judetul Dambovita, in cadrul unei ample actiuni impotriva criminalitatii organizate.

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan afirma la acel moment, referindu-se la cazul interlopului Nicolae Ghinea, ca daca s-au scurs informatii, s-au scurs de la ofiterii care au avut acces la acestea. Dan a precizat ca se fac verificari cu privire la aceasta situatie. Dan spunea ca nu vrea sa se pronunte inainte ca verificarile sa fie efectuate in aceasta privinta, dar ca atitudinea nu va fi "tolerata" in cazul in care se va dovedi ca au existat scurgeri de informatii.

sursa: ziare.com

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.