OTRmM2EyYTk2YzE4YWRkMDdhYjVkOTVmNWQ2ODVjNA==.thumb.jpg

Pentru că fostului șef interimar Sebastian Cucoș i-a expirat mandatul, ministrul de Interne Carmen Dan l-a înscăunat pe adjunctul acestuia, Ionuț Sindile.

Ionuţ Sindile este împuternicit în funcţia de inspector general al Jandarmeriei Române începând cu data de 15 august, pentru o perioadă de maximum şase luni, conform unui document obţinut de G4Media.

Ionuţ Sindile are gradul de colonel şi este prim-adjunct al inspectorului general şi Şef al Statului Major al Jandarmeriei Române, potrivit site-ului Jandarmeriei. Pe surse s-a aflat că, pe toată durata protestelor, Ionuț Sindile a fost în echipa care a coordonat acțiunile Jandarmeriei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ionuț Cătălin Sindile mai are o mare calitate - este teleormănean.

Mandatul lui Sebastian Cucoş a expirat astăzi, miercuri, 15 august, el fiind numit până acumde două ori interimar, nemaiputând fi numit şi a treia oară tot interimar. 

Deși a câștigat concursul pe post, președintele Klaus Iohannis a refuzat până în acest moment validarea lui Cucoș, motivând că asteaptă rezutatele anchetei zilelor de proteste, de la sfârșitul săptămânii trecute.

OTRmM2EyYTk2YzE4YWRkMDdhYjVkOTVmNWQ2ODVjNA==.thumb.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.