fbpx

OTRmM2EyYTk2YzE4YWRkMDdhYjVkOTVmNWQ2ODVjNA==.thumb.jpg

Pentru că fostului șef interimar Sebastian Cucoș i-a expirat mandatul, ministrul de Interne Carmen Dan l-a înscăunat pe adjunctul acestuia, Ionuț Sindile.

Ionuţ Sindile este împuternicit în funcţia de inspector general al Jandarmeriei Române începând cu data de 15 august, pentru o perioadă de maximum şase luni, conform unui document obţinut de G4Media.

Ionuţ Sindile are gradul de colonel şi este prim-adjunct al inspectorului general şi Şef al Statului Major al Jandarmeriei Române, potrivit site-ului Jandarmeriei. Pe surse s-a aflat că, pe toată durata protestelor, Ionuț Sindile a fost în echipa care a coordonat acțiunile Jandarmeriei.

Ionuț Cătălin Sindile mai are o mare calitate - este teleormănean.

Mandatul lui Sebastian Cucoş a expirat astăzi, miercuri, 15 august, el fiind numit până acumde două ori interimar, nemaiputând fi numit şi a treia oară tot interimar. 

Deși a câștigat concursul pe post, președintele Klaus Iohannis a refuzat până în acest moment validarea lui Cucoș, motivând că asteaptă rezutatele anchetei zilelor de proteste, de la sfârșitul săptămânii trecute.

OTRmM2EyYTk2YzE4YWRkMDdhYjVkOTVmNWQ2ODVjNA==.thumb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg