casa-prabusita-dambovita.jpg

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, efectua lucrări de demolare la o casă bătrânească, al cărui proprietar era, iar la un moment dat a fost prins sub dărâmături.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat incidentul care a avut loc marți în localitatea Răzvad, județul Dâmbovița. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. 

Se pare că bărbatul, în vârstă de 60 de ani, în timp ce dărâma acoperișul unei case bătrânești, a fost prins sub dărâmături, potrivit IPJ Dâmbovița.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din păcate, leziunile suferite au fost incompatibile cu viața. Medicii de la Serviciul de Ambulanță au constatat decesul. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Poliția continuă cercetările. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat subcomisar de politie Alexandra Cristina Ciurea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. foto: Arhivă


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Duminică, 20 Ianuarie 2019
  • De Miruna Alexandru

Ziua și decesul de gripă

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din Galați a murit din cauza virusului gripal Tip A, subtip A3, potrivit celor mai recente date publicate de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor...