180812_PROTEST_ANTI_PSD_INQUAM_PHOTOS_OCTAV_GANEA_6.jpeg

Este a treia seară de proteste anti-PSD. Oamenii s-au adunat în faţa Guvernului, iar poliţiştii au închis străzile care duc spre Palatul Victoria. Spre deosebire de prima seară, astăzi au lipsit incidentele. 

Oamenii au manifestat pașnic iar jandarmii nu au făcut nimic altceva decât să asigure zona. La ora 21.00, protestatarii au aprins lanternele telefoanelor mobile, au huiduit şi au strigat "Demisia”.

180812_PROTEST_ANTI_PSD_INQUAM_PHOTOS_OCTAV_GANEA_6.jpeg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În jurul orelor 22.00, un bărbat care ar fi avut un comportament suspect a fost scos de forţele de ordine din mulţime. Asta după ce câţiva protestatari le-au atras atenţia jandarmilor de comportamentul suspect al bărbatului de 35 de ani.

După ora 22.00, peste 300 de oameni au plecat încolonaţi pe Calea Victoriei, cu tobe şi vuvuzele, ei fiind însoţiţi de jandarmi. 

180811_PROTEST_ANTI_PSD_INQUAM_PHOTOS_OCTAV_GANEA_11.jpeg

În jurul orelor 23.00, aceștia, la care s-au alăturat și alții, s-au îndreptat spre Parlament, unde au fost însoţiţi de jandarmi şi de poliţişti de la Rutieră care, însă, nu s-au opus acestei acţiuni.

180812_PROTEST_ANTI_PSD_INQUAM_PHOTOS_OCTAV_GANEA_5.jpeg

Nu același lucru s-a întâmplat și vineri seară, când mulțimea a fost trimisă acasă cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.