646x528.jpg

Doi tineri, de 24 și 30 de ani, din București, cunoscuți ca ultrași din galeria unei echipe de fotbal, au fost reținuți pentru agresiunea celor doi jandarmi în Piața Victoriei.

Potrivit adevarul.ro suspecții sunt Ionuţ Liviu Cojoacă - foto (30 de ani) şi Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucureşti, ultraşi din nucleul galeriei Clubului Sportiv al Armatei (Steaua), prezenţi la fiecare meci al echipei de fotbal. 

În urma audierilor de sâmbătă seara, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele celor doi, pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Pistolul furat nu a fost încă recuperat.

Citește articolul integral pe adevarul.ro 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.