incendiu-garaje-dambovita.jpg

Pompierii militari au intervenit duminică, după ce a izbucnit un incendiu care a cuprins trei garaje, în localitatea Pucioasa, județul Dâmbovița. O persoană a fost rănită.

Focul s-a manifestat violent și s-a extins cu rapiditate la cele trei garaje. O persoană a fost rănită. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 82 de ani, care se pare că prezintă arsuri pe antebraț.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri, dar și ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. După localizarea și stingerea focului, pompierii militari urmează să stabilească care a fost cauza incendiului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

IPJ Dâmbovița a anunțat că se efectuează cercetări la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs incendiul.

b61a17d3-1adf-46b2-8e9d-4eb56daf7453.jpg

83b8287b-388d-405c-ad7f-983d00207ff9.jpg

3401377a-8557-4cfb-97c7-c98c75e8d0c8.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.