suspect-in-cazul-jandarmeritei-batute-explicatii-halucinante-am-fost-nevoit-nu-mai-aveam-unde-sa-ma-544666.jpg

Unul dintre bărbații reținuți pentru bătaia aplicată tinerei-jandarm de numai 20 de ani a făcut declarații aiuritoare la ieșirea de la Poliție.

Doi bărbați din București, de 24 și 30 de ani, au fost reținuți pentru ultraj, după ce au participat la lovirea jandarmeriței în timpul protestului anti-PSD de vineri, din Piața Victoriei. 

Unul dintre ei a făcut următoarea declarație după ce a fost reținut:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ce striga femeia-jandarm sub ploaia de lovituri încasate în Piața Victoriei

”E greșeala mea că am participat. Nu a fost din vina mea, s-a întâmplat. Nu mai particip la proteste violente.. Eram în centru de oameni care când au trecut jandarmii- erau jandarmerița și băiatul- eu eram la 60 de metri depărtare, am văzut când i-au înconjurat, apoi am auzit când au strigat băi, vedeți că e femeie.

Imagini cu femeia-jandarm lovită cu brutalitate. Mai mulţi protestatari au făcut scut uman în jurul ei

Am fost nevoit, nu mai aveam unde să mă duc. Trebuia să fug într-o parte, dar nu aveai unde să te duci. Apoi am văzut ce s-a întâmplat cu fata cu jandarmerița” a spus unul dintre suspecți, citat de Antena 3.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.