fbpx

trafic-blocat-tren-deraiat.jpg

Incidentul a avut loc duminică dimineață, după ce un tren de marfă, care circula pe ruta Slobozia - Veche Curtici, a deraiat. Locomotiva și cele șase vagoane au căzut într-un viaduct. Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a anunțat că traficul feroviar este blocat între stațiile CF Malu Mare și Banu Mărăcine.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este blocat pe Magistrala 900 Caracal-Craiova, pe raza localităţii Cârcea(kilometrulCF 200+200), din cauza unui tren de marfă care a deraiat. Nu sunt persoane rănite.Trenurile au fost deviate, pe M901 Craiova - Piatra Olt- Sectia 910 Piatra Olt-Caracal, pentru ambele direcţii de mers.

Trenul, care avea în compunere 23 de vagoane și circula pe distanța Slobozia - Veche Curtici, transporta produse petroliere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Menționăm că locomotiva trenului a deraiat și 6 vagoane din compunerea trenului 80315 aparținând GFR s-au răsturnat în viaductul Cârcea”, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care vor interveni pentru eliberarea gabaritului.

În prezent un tren de călători a fost oprit în parcurs (IR 1797 – în stația CF Jianca)) și așteaptă redeschiderea circulației.

Trenul de marfă aparține operatorului privat, GFR. foto: DIGI 24

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook