trafic-blocat-tren-deraiat.jpg

Incidentul a avut loc duminică dimineață, după ce un tren de marfă, care circula pe ruta Slobozia - Veche Curtici, a deraiat. Locomotiva și cele șase vagoane au căzut într-un viaduct. Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a anunțat că traficul feroviar este blocat între stațiile CF Malu Mare și Banu Mărăcine.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este blocat pe Magistrala 900 Caracal-Craiova, pe raza localităţii Cârcea(kilometrulCF 200+200), din cauza unui tren de marfă care a deraiat. Nu sunt persoane rănite.Trenurile au fost deviate, pe M901 Craiova - Piatra Olt- Sectia 910 Piatra Olt-Caracal, pentru ambele direcţii de mers.

Trenul, care avea în compunere 23 de vagoane și circula pe distanța Slobozia - Veche Curtici, transporta produse petroliere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Menționăm că locomotiva trenului a deraiat și 6 vagoane din compunerea trenului 80315 aparținând GFR s-au răsturnat în viaductul Cârcea”, a anunțat Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care vor interveni pentru eliberarea gabaritului.

În prezent un tren de călători a fost oprit în parcurs (IR 1797 – în stația CF Jianca)) și așteaptă redeschiderea circulației.

Trenul de marfă aparține operatorului privat, GFR. foto: DIGI 24


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.