raspunsul-lui-liviu-dragnea-la-refuzul-lui-iohannis-de-a-o-accepta-pe-sevil-shhaideh-18561747-2.jpg

Sputnik.ro, site-ul în limba română al propagandei ruse, a prezentat protestele din România drept „o tentativă de lovitură de stat, diaspora fiind paravanul”. Ideea se regăseşte în punctul de vedere transmis de liderul PSD Liviu Dragnea.

Acesta a criticat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, despre care a spus care ar reprezenta "un act de subminare a autorității statului".

Aceeași idee, potrivit Digi24.ro, se regăsește și în articolele site-ului sputnik.ro referitoare la declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, care a condamnat „intervenţia brutală a Jandarmeriei”. Acestea au fost calificate de sputnik.ro drept „incredibile” sau „acuzaţii halucinante”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Direcţiile acestui punct de vedere se regăsesc în declaraţiile făcute ieri, la o zi după intevenția în forță a Jandarmeriei, de Liviu Dragnea.

Dragnea consideră că declarația președintelui Iohannis este "practic un act de subminare a autorității statului și un îndemn la reluarea violențelor la protestul anunțat pentru sâmbătă, cu scopul vădit de răsturnare a Guvernului actual și înlocuirea lui cu „Guvernul său", așa cum a mai procedat o dată în acest mandate".

Președintele PSD şi-a exprimat regretul că "o acțiune democratică de protest pașnic" a fost "deturnată și s-a soldat cu numeroși răniți și pagube materiale pentru a servi unor scopuri politice ilegitime".

Citește mai multe pe Digi24.ro

 

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.