fbpx

raspunsul-lui-liviu-dragnea-la-refuzul-lui-iohannis-de-a-o-accepta-pe-sevil-shhaideh-18561747-2.jpg

Sputnik.ro, site-ul în limba română al propagandei ruse, a prezentat protestele din România drept „o tentativă de lovitură de stat, diaspora fiind paravanul”. Ideea se regăseşte în punctul de vedere transmis de liderul PSD Liviu Dragnea.

Acesta a criticat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, despre care a spus care ar reprezenta "un act de subminare a autorității statului".

Aceeași idee, potrivit Digi24.ro, se regăsește și în articolele site-ului sputnik.ro referitoare la declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, care a condamnat „intervenţia brutală a Jandarmeriei”. Acestea au fost calificate de sputnik.ro drept „incredibile” sau „acuzaţii halucinante”.

Direcţiile acestui punct de vedere se regăsesc în declaraţiile făcute ieri, la o zi după intevenția în forță a Jandarmeriei, de Liviu Dragnea.

Dragnea consideră că declarația președintelui Iohannis este "practic un act de subminare a autorității statului și un îndemn la reluarea violențelor la protestul anunțat pentru sâmbătă, cu scopul vădit de răsturnare a Guvernului actual și înlocuirea lui cu „Guvernul său", așa cum a mai procedat o dată în acest mandate".

Președintele PSD şi-a exprimat regretul că "o acțiune democratică de protest pașnic" a fost "deturnată și s-a soldat cu numeroși răniți și pagube materiale pentru a servi unor scopuri politice ilegitime".

Citește mai multe pe Digi24.ro

 

 

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg