646x404-1.jpg

Dacă aseară jandarmii au folosit forța excesiv, folosind gaze lacrimgene și tunuri cu apă împotriva manifestanților, în această seară mitingul anti-PSD se desfășoară fără incidente.

Protestatarii i-au ajutat pe jandarmi să monteze gardurile de protecție, iar unii dintre ei le-au oferit femeilor în uniformă flori.

Citește și Protest la Ploiești. Câteva zeci de persoane s-au strâns în fața Palatului Administrativ

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„N-aveți voi atâta gaz câtă durere avem noi”, „Liviu, nu uita, aici nu-i Dragneția”, „Demisia Guvernului” sunt doar câteva dintre mesajele de pe pancartele protestatarilor, potrivit stiripesurse.ro.

Zeci de mii de români protestează împotriva PSD. La București sunt peste 50.000 în Piața Victoriei

Mulți dintre aceștia au venit pregătiți cu măști de protecție în cazul în care izbucnesc noi violențe și forțele de ordine vor folosi gaz lacrimogen.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.