piata-victoriei-605x298.jpg

Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, a făcut o vizită la Spitalul Floreasca pentru a vedea care este starea răniților în urma ciocnirilor violente de ieri seară. Potrivit acesteia, femeia jandarm este neașteptat de bine.

”Femeia jandarm este foarte bine. Neașteptat de bine. Este un hematom, nu o fractură de coloană cervicală. Nu este la terapie intensivă. Este pe secția Chirurgie. Așteaptă să meargă la serviciu. Sunt 452 de răniți în urma protestelor. Cinci persoane sunt internate, dar se simt bine.”, a declarat Sorina Pintea la ieșirea din Spitalul Floreasca.

La fața locului a fost și Ministrul de Interne, Carmen Dan, care însă nu a făcut încă declarații.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.