download.jpg

Reprezentanții Jandarmeriei au explicat în această dimineață cum a ajuns femeia-jandarm să fie atacată de un grup de huligani la protestul din Piața Victoriei.

UPDATE: Surse: Femeia-jandarm, bătută de huligani, NU are fractură de coloană

”Colega noastră a intervenit la un scandal din zona unui fast-food, alături de polițiștii de la intervenția rapidă. Din nefericire, grupul de jandarmi a fost atacat, iar doi dintre ei nu s-au mai putut retrage în timp util, fiind loviți, așa cum s-a văzut și la televizor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ei au fost extrași ulterior de colegi, altfel nu știu dacă mai erau în viață”, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, într-o conferință de presă organizată în această dimineață.

Imagini cu femeia-jandarm lovită cu brutalitate. Mai mulţi protestatari au făcut scut uman în jurul ei

Reamintim că femeia jandarm se află internată în stare gravă la Spitalul Floreasca, fiind suspectă de fractură de coloană.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.