20180810_Inquam_Photos_Adriana_Neagoe_0014_resize.jpg

La comanda șefilor, jandarmii au folosit aseară forța excesivă împotriva unor manifestanți pașnici, în loc să-i extragă din rândul mulțimii pe derbedeii puși pe scandal.

În urma violențelor de stradă, 440 de persoane au fost rănite, dintre acestea 65 fiind transportate la spital.

În stare gravă se află și o femeie-jandarm, abandonată de colegi în mijlocul unui grup de protestatari violenti (detalii AICI).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imagini cu femeia-jandarm lovită cu brutalitate. Mai mulţi protestatari au făcut scut uman în jurul ei

Vezi mai jos imagini surprinse de fotografii de la Inquam cu intervenția în forță a jandarmilor și incendiile provocate de ”ultrașii” infiltrați la protest:

8640_inquam_photos_Alberto_Grosescu.jpg

8636_inquam_photos_Alberto_Grosescu.jpg

8642_inquam_photos_Alberto_Grosescu.jpg

01_inquam_photos_george_calin.jpg

01_inquam_photos_george_calin_3.jpg

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.