Screenshot_8.jpg

Apar noi imagini incredibile apar de la protestul diasporei din Piața Victoriei, din București. Mai mulți protestatari au tras o mașină departe de un incendiu, pentru a nu fi afectată de flăcări. 

Un incendiu a fost provocat la ieșirea din Piața Victoriei, în care au ars mai multe ghivece cu arbuști.

În apropiere se afla și o mașină, care a fost trasă de mai mulți protestatari la distanță, pentru a nu fi cuprinsă de flăcări și, în cel mai rău caz, să explodeze în cazul în care incendiul ar fi cuprins rezervorul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa: Digi24..ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

UPDATE-O mașină a luat foc în trafic la Câmpina

Un incendiu puternic a izbucnit la un autoturism miercuri în jurul orei 13.40 pe Bulevardul Carol din Câmpina. Potrivit primelor informații nu sunt victime.  UPDATE ora 13.48: În mașină se aflau două...

Auto-moto
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la ieșirea din Ploiești

Un accident rutier care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale s-a produs vineri seară în jurul orei 21.40 la ieșirea din Ploiești, pe DN1, în zona KM6.  Potrivit IJP Prahova, în coliziune au...

Auto-moto
  • Joi, 11 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accident în Păulești. O mașină s-a răsturnat

O mașină s-a răsturnat în urma unui accident rutier petrecut joi seară, în care a mai fost implicat un autoturism. Din primele informații, nicio persoană nu a fost rănită, dar mașinile au suferit...