fbpx

proteste-piata-victoriei-mesaj-yohannis.png

Președintele României, Klaus Iohannis, într-o postare pe Facebook, a condamnat ferm intervenția jandarmilor la protestul din Piața Victoriei. „Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă”, se arată în postarea făcută de președintele României, în urmă cu puțin timp, după intervenția jandarmilor de a îndepărta protestatarii din Piața Victoriei.

Jandarmii au intervenit în forță pentru îndepărtarea protestatarilor din Piața Victoriei. La această oră, protestatarii au fost îndepărtați din fața Guvernului, însă protestează în zona bulevardului din apropiere..

„Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”, este mesajul postat de președintele Klaus Iohannis pe rețeaua de socializare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro