jandarmi-proteste-bucuresti.png

Jandarmii sunt deciși cu orice preț să împrăștie protestatarii care s-au manifestat violent în Piața Victoriei, motiv pentru care au folosit inclusiv tunurile de apă, nu doar dispozitive cu gaze lacrimogene.

UPDATE: Mai mulți tineri au incendiat câțiva brazi. Focul  a fost stins cu ajutorul tunurilor cu apă ale autospecialelor jandarmilor.

Protestul din Piața Victoriei a devenit unul violent. Cu doar două ore înainte de a fi luate măsuri pentru îndepărtarea protestatarilor din Piața Victoriei, Jandarmeria Română a postat pe o pagină de socializare un mesaj prin care anunța că „În Piața Victoriei și-au făcut apariția persoane cunoscute ca făcând parte din grupuri violente și galerii ale unor echipe de fotbal”, se menționa în anunțul care era însoțit de un mesaj prin care persoanele aflate la protest erau rugate „să se delimiteze de aceste grupuri și să nu sprijine în niciun fel acțiunile lor violente!”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În jurul orei 22.20, jandarmii au intervenit pentru a îndepărta din rândul protestatarilor din Piața Victoriei pe cei care aveau un comportament agresiv.. În acel moment au fost folosite mai multe tunuri cu apă, dar și dispozitive cu gaze lacrimogene. Tot în acele momente au existat mai multe incidente violente între grupurile violente prezente în Piața Victoriei și jandarmi.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.