fbpx

jandarmi-proteste-bucuresti.png

Jandarmii sunt deciși cu orice preț să împrăștie protestatarii care s-au manifestat violent în Piața Victoriei, motiv pentru care au folosit inclusiv tunurile de apă, nu doar dispozitive cu gaze lacrimogene.

UPDATE: Mai mulți tineri au incendiat câțiva brazi. Focul  a fost stins cu ajutorul tunurilor cu apă ale autospecialelor jandarmilor.

Protestul din Piața Victoriei a devenit unul violent. Cu doar două ore înainte de a fi luate măsuri pentru îndepărtarea protestatarilor din Piața Victoriei, Jandarmeria Română a postat pe o pagină de socializare un mesaj prin care anunța că „În Piața Victoriei și-au făcut apariția persoane cunoscute ca făcând parte din grupuri violente și galerii ale unor echipe de fotbal”, se menționa în anunțul care era însoțit de un mesaj prin care persoanele aflate la protest erau rugate „să se delimiteze de aceste grupuri și să nu sprijine în niciun fel acțiunile lor violente!”.

În jurul orei 22.20, jandarmii au intervenit pentru a îndepărta din rândul protestatarilor din Piața Victoriei pe cei care aveau un comportament agresiv.. În acel moment au fost folosite mai multe tunuri cu apă, dar și dispozitive cu gaze lacrimogene. Tot în acele momente au existat mai multe incidente violente între grupurile violente prezente în Piața Victoriei și jandarmi.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg