protest-bucuresti-piata-victoriei.jpg

Un  ploieștean aflat vineri noapte la protestul din Piața Victoriei din București reclamă faptul că, deși manifestarea este una pașnică, forțele de ordine folosesc gaze lacrimogene, pentru a alunga participanții.

UPDATE: 22.50 - Bilanțul persoanelor care au necesitat îngrijiri medicale a ajuns la 247. Cele mai multe persoane au avut nevoie de asistență medicală după ce au inhalat gazele lacrimogene.

„Demonstrăm pașnic și suntem gazați la fiecare 30 de minute”, este mesajul transmis de un ploieștean care a trimis redacției Observatorulph.ro mai multe fotografii din timpul protestului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De altfel, în Piața Victoriei, pe timpul protestului, au putut fi văzute mai multe echipaje ale Smurd care au intervenit după ce unor protestatari le-a venit rău.

La rândul lor, jandarmii au transmis mai multe mesaje pe paginile de socializare prin care au făcut apel ca femeile și copiii să se îndepărteze din apropierea cordonului format de jandarmi.

0dfb2687-22c4-4cb9-87fc-2276cb11d572.jpg

2517383f-a261-40aa-aaff-6480a31ed31b.jpg

76125325-1d27-488e-9c57-b0eb99492e49.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Poliția Capitalei are un șef nou

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Mihai Marius Voicu, a fost schimbat din funcţie și înlocuit cu unul dintre adjuncţii inspectorului Poliţiei Române, Ciprian Adrian Miron. Şeful Poliţiei Române,...