timpuri-noi.jpg

Două tinere care voiau să-și pună capăt zilelor aruncându-se în fața metroului au fost oprite în ultima clipă de poliţiști, în Capitală.

Adolescentele, una de 15 ani, cealaltă de 16, sunt din judeţul Giurgiu şi au vrut să se arunce în faţa metroului, scrie spynews.  S-au urcat în microbuz şi au venit în Capitală, hotărâte să-şi pună planul în practică.

Dezorientate, au ajuns în staţia Timpuri Noi, dar agitaţia lor a atras atenţia poliţiştilor, care le-au abordat pe peron şi le-au condus la audieri. Povestea lor i-a şocat pe oamenii legii. Tinerele au spus că plănuiau să se sinucidă în acelaşi timp, deoarece au rămas fără familii, iar una dintre ele a fost abuzată sexual în trecut.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliţiştii au anunțat imediat Protecția Copilului, iar instituţia le-a luat în grijă și le oferă acum consiliere psihologică.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.