tren-610x300.jpg

Pe mai multe grupuri de facebook au apărut informații potrivit cărora mai multe trenuri care merg spre București ar fi blocate.

Mai mulți utilizatori de facebook au scris că trenuri care ar circula dinspre Craiova, Sibiu, sau Brașov ar fi blocate pe șine. Tot pe facebook au apărut informații că o problemă mai gravă ar avea un tren după ce ar fi plecat de la Videle spre București. 

Reprezentanții CFR au declarat pentru Digi24 că există o poblemă cu un singur tren blocat pe șine, la Chiajna, în apropierea Bucureștiului. Este vorba despre o întârziere de 480 de minute, cauzată de ruperea unor stâlpi de electricitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trenul blocat lângă București circulă pe ruta Arad-Constanța. În afară de acesta, niciun alt tren CFR nu mai este blocat pe șine în acest moment, spun reprezentanții CFR.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.