minoră-disparuta.jpg

Inspectoratul General al Poliției Române a lansat un apel prin care solicită sprijinul populației pentru găsirea unei fetițe în vârstă de 13 ani, din Oradea, după ce copila a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a anunțat IGPR.

Fetița se numește Abigail Bordaș și este din municipiul Oradea. Aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august 2018, în jurul orei 18.30 şi nu a mai revenit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de polițiști de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea.

Potrivit Poliției, minora are aproximativ 1,60 m înălțime, 53 kg., fața ovală, ochii căprui, păr șaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituție slabă și nu are semne particulare. la data la care a plecat de acasă era îmbrăcată cu un maieu negru, blugi scurți și era încălțată cu pantofi sport, negri cu alb.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, este apelul lansat de IGPR.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.