fbpx

minoră-disparuta.jpg

Inspectoratul General al Poliției Române a lansat un apel prin care solicită sprijinul populației pentru găsirea unei fetițe în vârstă de 13 ani, din Oradea, după ce copila a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a anunțat IGPR.

Fetița se numește Abigail Bordaș și este din municipiul Oradea. Aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august 2018, în jurul orei 18.30 şi nu a mai revenit.

Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de polițiști de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea.

Potrivit Poliției, minora are aproximativ 1,60 m înălțime, 53 kg., fața ovală, ochii căprui, păr șaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituție slabă și nu are semne particulare. la data la care a plecat de acasă era îmbrăcată cu un maieu negru, blugi scurți și era încălțată cu pantofi sport, negri cu alb.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”, este apelul lansat de IGPR.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg