fbpx

calinescu.jpg

Florin Călinescu a vorbit LIVE cu prietenii de pe Facebook despre PSD și protestul Diasporei, exprimându-şi, totodată, dezamăgirea faţă de românii care n-au ieşit la vot.

 "Singurul plan al lui Dragnea este cum să scape de puşcărie el şi prietenii lui. Ăsta este singurul plan pe care actuala clasa politică... N-am nimic cu PSD-ul, dar este un singur cetăţean acolo care propagă această undă seismică. N-am nicio legătură. Votaţi, tată, PSD-ul cât vreţi! Un singur om e vinovat acolo, el a născocit toată această realitate socială-economică-politică. Cu un singur scop: să-şi prezerve banii şi să scape de puşcărie. Eu am treabă cu vreo 10 milioane de români care stau ca belferii pe spate şi trag din narghilea, dar nu se duc la vot, frate!", a spus Florin Călinescu.

În final, omul de televiziune i-a anunţat pe românii din Diaspora că vor avea de suferit pentru protestul din 10 august: autorităţile vor închide ambasadele şi toate consulatele, cu ocazia alegerilor.

"Oportunismul este periculos. Ce-au reuşit să facă ştia? Să împartă România în 3 bucăţi: o parte care este angajată la ei, adică bugetar-PSD-istă, o Românie care e mută, 7-8-9 milioane nu ştiu ce fac, şi încă o Românie: Diaspora. Vine Diaspora pe 10 august. Şi după aia ce se întâmplă? Vine Diaspora, dar noi unde am fost până acuma? Diaspora apoi pleacă, iar în ziua alegerilor ăştia o să închidă toate ambasadele şi toate consulatele. Atunci să vină Diaspora în ţară, pe data nu-ştiu cât în 2020, la alegeri", a mai zis Florin Călinescu.

sursa: realitatea.net

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

IT&C
  • Vineri, 15 Februarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Facebook urmează să cenzureze mesajele antivaccinare

Conducerea facebook a anunțat că are în analiză mai multe măsuri pentru limitarea mesajelor care îndeamnă la opoziție față de vaccinare. Facebook şi Google au fost atenţionate printr-o scrisoare...