calinescu.jpg

Florin Călinescu a vorbit LIVE cu prietenii de pe Facebook despre PSD și protestul Diasporei, exprimându-şi, totodată, dezamăgirea faţă de românii care n-au ieşit la vot.

 "Singurul plan al lui Dragnea este cum să scape de puşcărie el şi prietenii lui. Ăsta este singurul plan pe care actuala clasa politică... N-am nimic cu PSD-ul, dar este un singur cetăţean acolo care propagă această undă seismică. N-am nicio legătură. Votaţi, tată, PSD-ul cât vreţi! Un singur om e vinovat acolo, el a născocit toată această realitate socială-economică-politică. Cu un singur scop: să-şi prezerve banii şi să scape de puşcărie. Eu am treabă cu vreo 10 milioane de români care stau ca belferii pe spate şi trag din narghilea, dar nu se duc la vot, frate!", a spus Florin Călinescu.

În final, omul de televiziune i-a anunţat pe românii din Diaspora că vor avea de suferit pentru protestul din 10 august: autorităţile vor închide ambasadele şi toate consulatele, cu ocazia alegerilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Oportunismul este periculos. Ce-au reuşit să facă ştia? Să împartă România în 3 bucăţi: o parte care este angajată la ei, adică bugetar-PSD-istă, o Românie care e mută, 7-8-9 milioane nu ştiu ce fac, şi încă o Românie: Diaspora. Vine Diaspora pe 10 august. Şi după aia ce se întâmplă? Vine Diaspora, dar noi unde am fost până acuma? Diaspora apoi pleacă, iar în ziua alegerilor ăştia o să închidă toate ambasadele şi toate consulatele. Atunci să vină Diaspora în ţară, pe data nu-ştiu cât în 2020, la alegeri", a mai zis Florin Călinescu.

sursa: realitatea.net


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

IT&C
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Instagram introduce o funcție nouă: mesajul vocal

Rețeaua socială deținută de Facebook oferă utilizatorilor posibilitatea să comunice și vocal prin intermediul serviciului intern de chat. Utilizatorii care, în locul numeroaselor aplicații de chat...