ODAwJmhhc2g9NDA2ZDQxOTA0ZWYxZjdjOThiZWZmMWU2MGVlMDQ5NzA=.thumb.jpg

Imagini inedite surprinse de o româncă aflată în vacanță la Predeal. Pe terasa hotelului, o vulpe s-a servit direct de pe masă din resturile de mâncare lăsate de clienți.

Filmarea a fost publicată de Digi24.ro și a fost făcută pe terasa hotelului „Rozmarin” din Predeal. O vulpe a venit pe terasă, a făcut o „inspecție” printre mesele unde rămăseseră resturi de mâncare în farfuriile clienților și s-a urcat fără teamă pe una dintre acestea, îmbucând câte ceva.

Nu a părut deranjată de faptul că la câțiva metri de ea erau oameni și se auzeau voci.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.