fbpx

aGFzaD02NzA0MzJmNjFlZmRhYzA2YTdhNWYyNjJkMmZmNjY2MA==.thumb.jpg

Mii de români din ţară şi din străinătate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de astăzi din Piaţa Victoriei. Protestatarii cer demisia Executivului, nemulţumiţi de modul de guvernare al social-democraţilor şi de decizile luate de aceştia privind legile justiţiei şi Codurile penale.

Primele maşini cu protestatari au sosit în Piaţa Victoriei încă din timpul nopţii. Manifestaţia anti-guvernamentală a fost anunţată pe Facebook de mai bine de o lună, fiind create mai multe pagini de eveniment pe care au fost postate fotografii cu cei care au plecat deja spre Capitală, cu tricouri cu mesaje precum „Nu mai vrem penali” şi „Diaspora vine acasă”, cu afişe, pancarte, steaguri şi chiar stickere lipite pe maşini şi motociclete cu logo-ul mitingului.

Coloane de maşini şi motociclete sunt aşteptate să intre în Bucureşti, iar în mai multe oraşe din ţară vor fi organizate manifestaţii de solidaritate cu cei din Capitală.

Încă din timpul nopţii au sosit în Piaţa Victoriei numeroase maşini cu manifestanţi, cu drapele mari, tricolore. 

Românii din diaspora care nu au reuşit să ajungă la mitingul anti-guvernamental vor protesta în Londra, Amsterdam, Spania, Italia şi Elveţia, în faţa ambasadelor sau în pieţe.

aGFzaD1jY2ExZWMwNGU1NDU0OTZmNGZjODRiN2I1YjY2N2Y0Ng==.thumb.jpg

ZGM4ZDliMmIwYTFiMzhiZWExNjlmN2M3MzljOGU4NDQ=.thumb.jpg

Vezi mai multe imagini pe Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg