lucrari-autostrada-a33-bucuresti-ploiesti.jpg

Lucrările pe Autostrada A3 București - Ploiești, între km 14 - 26, vor fi derulate până la data de 30 august, a precizat Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic a anunțat că lucrările sunt programate să aibă pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei).

Potrivit primelor informații, pe acest tronson se efectuează lucrări de reparații asupra carosabilului, iar circulația este restricționată alternativ, pe câte o bandă a fiecărui sens de mers.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.