barbat-gasit-decedat-tir.jpg

Cetățeanul turc, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit decedat în cabina unui tir care staționa în curtea unei societăți comerciale din localitatea Răcari, județul Dâmbovița.

Descoperirea șocantă a fost făcută joi. Bărbatul a fost găsit decedat în cabina unui tir care staționa în curtea unei societăți comerciale din Răcari, care are ca obiect de activitatea comercializarea de uși și de mobilier.

Bărbatul era șofer pe tir la o societatea comercială din Turcia. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Medicii au încercat minute în șir să-l readucă la viață pe bărbat, efectuând manevre de resuscitare, însă, din păcate,nu s-a mai putut face nimic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe trupul bărbatului nu au fost identificate urme de violență. Cauza decesului va fi stabilită de medicii legiști care vor efectua necropsia, însă, cel mai probabil omul a făcut infarct.

Polițiștii au demarat cercetări la fața locului, iar în cauză a fost deschis un dosar penal.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.