barbat-gasit-decedat-tir.jpg

Cetățeanul turc, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit decedat în cabina unui tir care staționa în curtea unei societăți comerciale din localitatea Răcari, județul Dâmbovița.

Descoperirea șocantă a fost făcută joi. Bărbatul a fost găsit decedat în cabina unui tir care staționa în curtea unei societăți comerciale din Răcari, care are ca obiect de activitatea comercializarea de uși și de mobilier.

Bărbatul era șofer pe tir la o societatea comercială din Turcia. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Medicii au încercat minute în șir să-l readucă la viață pe bărbat, efectuând manevre de resuscitare, însă, din păcate,nu s-a mai putut face nimic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe trupul bărbatului nu au fost identificate urme de violență. Cauza decesului va fi stabilită de medicii legiști care vor efectua necropsia, însă, cel mai probabil omul a făcut infarct.

Polițiștii au demarat cercetări la fața locului, iar în cauză a fost deschis un dosar penal.


Auto-moto
  • Marți, 14 August 2018
  • De Roxana Tănase

Accident pe DN 72, în Dâmbovița - FOTO

Accidentul rutier a avut loc marți dimineață pe DN72, pe raza comunei Lucieni, județul Dâmbovița, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. La fața locului s-au deplasat echipaje ale...