fbpx

Screenshot_48.jpg

Orice mișcare de mase are la bază o sclipire. Și în cazul protestului Diasporei, anunțat pentru mâine seară, a stat la bază tot un soi de sclipire. Este vorba de un video postat în luna iunie pe Facebook de către un român care a trăit în SUA de mai bine de 12 ani, absolvent de Harvard și Stanford.

Clipul s-a viralizat și a ajuns la 1,6 milioane de vizualizări, peste 34.000 de redistribuiri, 36.000 de like-uri și mii de comentarii iar Burduja a primit mii de mesaje atât de la românii din țară, cât și de la cei stabiliți în străinătate.

În vârstă de 33 de ani, Sebastian Burduja este președintele și fondatorul partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), lansat în ianuarie 2016.

El a fondat și condus Liga Studenților Români din Străinătate și Fundația CAESAR. Fost student al prestigioasei Universități Stanford, unde a absolvit cu onoruri specializarea Politică, având sub-specializări în Economie și Sociologie, Burduja și-a continuat studiile, din 2008 până în 2011, la Universitatea Harvard, fiind David M. Rubenstein Fellow și absolvind în paralel două programe de masterat: MBA la Harvard Business School și MPP la Harvard Kennedy School of Government.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg