fbpx

grapini-jigneste_33107.jpg

Mare este grădina lui Dumnezeu și mulți grapinieni țopăie peste gard. În loc să-și ceară scuze pentru o gafă care și așa este destul de greu de iertat, europarlamentarul Maria Grapini insită, dovedind că este întruchiparea sensului propriului mesaj.

”Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting” e mesajul scris de un utilizator și distribuit de Maria Grapini. 

Grapini se apără spunând că textul respectiv nu a fost scris de ea, ci doar o postare a unui român plecat în străinătate, pe care ea a redistribuit-o pe contul său de Facebook. Mai mult, europarlamentara susține că ea este cea jignită  de cei care postează pe pagina sa. 

Nu am jignit pe nimeni! Eu nu am șters distribuirea făcută. Acea postare aparține unui român din diaspora.

Am distribuit pentru a se vedea că nu toată diaspora este pentru miting! Nu-mi aparține textul!

Eu nu jignesc, alții care postează pe pagina mea jignesc și folosesc cuvinte vulgare. Credeam că observați și acele postări. Cunosc mulți romani din diaspora care fac cinste României.

Nu trebuie generalizat, nu toți românii plecați se lasă manipulați! Nu accept violența, instigarea la ură, așa cum se întâmplă acum, la organizarea acestui miting. Demonstratiile pasnice sunt caracteristice adevaratelor democrații și aș dori ca și în România să înțelegem corect democrația!”, a declarat Maria Grapini, într-un răspuns pentru Hotnews.ro.

Doamna Grapini, pentru că nu avem nici timp, nici chef și nici nu merită, nu o să vă desenăm aici ce reprezintă ceea ce ați făcut. O să vă oferim o explicație simplă, pe înțelesul dumneavoastră: dacă cineva scrie pe facebook ”Grapini este de o nesimțire înduioșătoare”, iar noi distribuim asta, înseamnă că suntem de acord cu afirmația și ne-o asumăm. E ca și când noi am fi făcut-o. 

PS: Să știți că ne-am prins că textul nu vă aparține, pentru că toate cuvintele erau scrise corect. Am înțeles și ”faza” cu diasporenii. Nu suntem convinși că și dumneavoastră.

grapini-jigneste_33107.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg