aD02MzAmaGFzaD1mNTc5MWE4MjM2ODIxNGYwMmZjNWMyMWNjZDgyNTc5Yw==.thumb.jpg

Transplantul hepatic al tinerei din Bihor, ajunsă la Institutul Fundeni în stare critică după ce s-a intoxicat cu ciuperci otrăvitoare, a reușit.

Starea pacientei este mult mai bună, însă tânăra este în continuare la secția de Terapie Intensivă a spitalului din București.

Ficatul care i-a fost transplantat a fost prelevat de la un copil de 14 ani tot din Bihor, care a intrat în moarte cerebrală după ce a fost lovit de o mașină.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii români și străini au prelevat marți, la Oradea, ficatul, rinichii, plămânii, inima și corneea. Plămânii au ajuns la spitalul AKH din Viena, din cauză că în România nu a fost găsit un receptor compatibil.

sursa: digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.