fbpx

fetita otrava purici.jpg

O fetiţă de doar 2 ani a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui după ce a băut Neostomosan, o soluţie extrem de toxică, folosită la deparazitarea animalelor. 

Incidentul a avut loc luni seara, dupã ce copilul lãsat nesupravegheat de pãrinţi a băut câteva guri din sticla care conţinea o solutie folositã împotriva puricilor

Abia după o jumătate de oră, când micuţa aproape intrase în comă, mama acesteia a sunat la 112. Nu a avut răbdare să aştepte ambulanţa, şi-a luat copilul în braţe şi a fugit în întâmpinarea ei, pentru a mai economisi din timp. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Transportatã de urgenţã la Spitalul Judeţean Vaslui, fetiţa a fost stabilizatã. În momentul în care au urcat-o în ambulanţă, ca să o transfere la Spitalul “Sfânta Maria” din Iaşi, micuţa a intrat în stop cardio-respirator. 

A fost resuscitată de cadrele medicale aproape douã ore, însă totul a fost zadarnic.

“Am lãsat fiola de Neostomosan pe frigider, apoi m-am dus în altã camerã. Dupã o perioadã scurtã de timp, soacra mea a luat fiola aia si a pus-o pe masina de spãlat, de unde fetita a reusit sã o ia. La început am crezut cã are probleme de constipatie, pentru cã a mai avut”, a declarat mama fetitei pentru presa locală.

sursa: vremeanoua.ro

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg