fbpx

1531725207222-naidas-S4.jpg

Un bărbat de 47 de ani din Dâmbovița este cercetat penal pentru furt după ce vameșii au identificat mașina pe care o conducea ca fiind furată din Italia.

Comunicatul Poliției de Frontieră:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidăș - județul Caraș-Severin au depistat  un cetățean român care conducea un autoturism marca Mercedes, în valoare de aproximativ 25.000 euro, ce figura ca fiind căutat de autorităţile italiene.      

În data de 14.07.2018,  ora 13.30 , la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăș,  județul Caraș-Severin, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră un cetățean român, în vârstă de 46 de ani, domiciliat în judeţul Dâmbovița,  la volanul unui autoturism marca Mercedes.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră cărășeni au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia, în luna mai a anului 2017. 

Bărbatul a declarat că a cumpărat maşina în luna decembrie anul 2016, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaște, necunoscând faptul că autoturismul este căutat de autorități.

Drept urmare, autovehiculul, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Naidăș, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg