fbpx

1234.jpg

O tânără agresată sexual într-un bloc din București a aflat de la procurori că dosarul a fost clasat. Motivul este aberant: blocul în care s-a produs agresiunea nu poate fi considerat public deoarece era prevăzut cu interfon și victima nu a avut martori!

O tânără româncă stabilită în Franța a fost agresată sexual anul trecut într-un bloc din București.

“În timpul în care se afla în lift, la un moment dat, individul necunoscut s-a adresat persoanei vătămate spunându-i că e frumoasă, după care s-a dezbrăcat de pantaloni și a început să se masturbeze în fața acesteia, moment în care numita  Emilie s-a speriat, a ieșit din lift și din scara blocului, după care s-a deplasat într-un supermarket din apropiere”, descrie polițistul Radu Chiper întâmplarea.

După un an de la depunerea plângerii, polițitstul și procurorul de caz consideră că individul nu merită nici măcar identificat pentru că fapta s-a petrecut într-un spațiu privat și fără martori.

“Pentru realizarea conținutului constitutiv al infracțiunii de «ultraj împotriva bunelor moravuri»este necesar ca fapta să fie săvârșită în public, iar conform art. 184 lit. a), fapta se consideră săvârșită în public atunci când a fost comisă într-un loc care este întotdeauna accesibil publicului, aspect constatat prin faptul că accesul în scara blocului unde s-a comis fapta este prevăzut cu sistem de asigurare de tip interfon”, consemnează același agent de poliție Radu Chiper.

Detalii și documente pe tolo.ro

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg