1234.jpg

O tânără agresată sexual într-un bloc din București a aflat de la procurori că dosarul a fost clasat. Motivul este aberant: blocul în care s-a produs agresiunea nu poate fi considerat public deoarece era prevăzut cu interfon și victima nu a avut martori!

O tânără româncă stabilită în Franța a fost agresată sexual anul trecut într-un bloc din București.

“În timpul în care se afla în lift, la un moment dat, individul necunoscut s-a adresat persoanei vătămate spunându-i că e frumoasă, după care s-a dezbrăcat de pantaloni și a început să se masturbeze în fața acesteia, moment în care numita  Emilie s-a speriat, a ieșit din lift și din scara blocului, după care s-a deplasat într-un supermarket din apropiere”, descrie polițistul Radu Chiper întâmplarea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După un an de la depunerea plângerii, polițitstul și procurorul de caz consideră că individul nu merită nici măcar identificat pentru că fapta s-a petrecut într-un spațiu privat și fără martori.

“Pentru realizarea conținutului constitutiv al infracțiunii de «ultraj împotriva bunelor moravuri»este necesar ca fapta să fie săvârșită în public, iar conform art. 184 lit. a), fapta se consideră săvârșită în public atunci când a fost comisă într-un loc care este întotdeauna accesibil publicului, aspect constatat prin faptul că accesul în scara blocului unde s-a comis fapta este prevăzut cu sistem de asigurare de tip interfon”, consemnează același agent de poliție Radu Chiper.

Detalii și documente pe tolo.ro

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

IT&C
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

You Tube nu a mers deloc miercuri de dimineaţă

Platforma YouTube s-a confruntat cu probleme tehnice, fiind nefuncţională puţin peste o oră, miercuri dimineaţă. Utilizatori din întreaga lume au raportat imposibilitatea de a-şi accesa conturile...

Auto-moto
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accident în Ploiești, la Sala Sporturilor

În această dimineață, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe strada Eroilor, spre Sala Sporturilor Olimpia. Din primele informații, o persoană este rănită.  La fața...

Auto-moto
  • Joi, 11 Octombrie 2018
  • De Andra Ilie

Accident în Păulești. O mașină s-a răsturnat

O mașină s-a răsturnat în urma unui accident rutier petrecut joi seară, în care a mai fost implicat un autoturism. Din primele informații, nicio persoană nu a fost rănită, dar mașinile au suferit...