1234.jpg

O tânără agresată sexual într-un bloc din București a aflat de la procurori că dosarul a fost clasat. Motivul este aberant: blocul în care s-a produs agresiunea nu poate fi considerat public deoarece era prevăzut cu interfon și victima nu a avut martori!

O tânără româncă stabilită în Franța a fost agresată sexual anul trecut într-un bloc din București.

“În timpul în care se afla în lift, la un moment dat, individul necunoscut s-a adresat persoanei vătămate spunându-i că e frumoasă, după care s-a dezbrăcat de pantaloni și a început să se masturbeze în fața acesteia, moment în care numita  Emilie s-a speriat, a ieșit din lift și din scara blocului, după care s-a deplasat într-un supermarket din apropiere”, descrie polițistul Radu Chiper întâmplarea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După un an de la depunerea plângerii, polițitstul și procurorul de caz consideră că individul nu merită nici măcar identificat pentru că fapta s-a petrecut într-un spațiu privat și fără martori.

“Pentru realizarea conținutului constitutiv al infracțiunii de «ultraj împotriva bunelor moravuri»este necesar ca fapta să fie săvârșită în public, iar conform art. 184 lit. a), fapta se consideră săvârșită în public atunci când a fost comisă într-un loc care este întotdeauna accesibil publicului, aspect constatat prin faptul că accesul în scara blocului unde s-a comis fapta este prevăzut cu sistem de asigurare de tip interfon”, consemnează același agent de poliție Radu Chiper.

Detalii și documente pe tolo.ro

 


Auto-moto
  • Sâmbătă, 11 August 2018
  • De Roxana Tănase

Trafic blocat pe Autostrada A2. Accident în lanț

Traficul rutier a fost blocat pe Autostrada A București - Constanța, la km 16, pe sensul spre mare, după ce mai multe autovehicule au fost implicate în accidente rutiere. Accidentele rutiere în care au...

Eveniment
  • Vineri, 10 August 2018
  • De Mihai Popescu

Pieton lovit de mașină pe DN1, la Comarnic

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs vineri pe DN1, la Comarnic, unde un pieton a fost acroșat de un autoturism.  Potrivit primelor cercetări, victima, o femeie în vârstă de 32...