MTI2JnpjPTEmaGFzaD1hYmFkN2QwNzYyZWUyYWVmOWNkMWFmYTYyMGM1NWNmMA.jpg

O ploaie torențială similară cu furtunile din regiunile tropicale s-a abătut asupra orașului Constanța, aflat sub cod portocaliu. Potrivit Digi24.ro, ruperea de nori a durat aproape o oră.

Traficul a fost dat peste cap, patru străzi au fost inundate, iar în unele zone apa ajungea până la portierele maşinilor. Multe curţi au fost inundate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Vântul a bătut cu putere, mulţi copaci fiind doborâţi. 

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Apă Judeţeană Constanţa, citați de Digi24.ro, ploile abundente de vineri, însoţite de căderi de grindină şi vânt puternic, au condus la acumularea unor cantităţi însemnate de apă pe străzile din municipiul şi din judeţul Constanţa, depăşind cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până în jurul orei 14.00 au fost primite 30 de reclamaţii, cele mai multe venind din  municipiul Constanţa, din zonele Coiciu, Faleză Nord, I.C.  Brătianu, cartierul Palazu Mare, staţiunea Mamaia şi din oraşul Ovidiu, zona Cişmelei. 

Citește continuarea pe Digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.