MTI2JnpjPTEmaGFzaD1hYmFkN2QwNzYyZWUyYWVmOWNkMWFmYTYyMGM1NWNmMA.jpg

O ploaie torențială similară cu furtunile din regiunile tropicale s-a abătut asupra orașului Constanța, aflat sub cod portocaliu. Potrivit Digi24.ro, ruperea de nori a durat aproape o oră.

Traficul a fost dat peste cap, patru străzi au fost inundate, iar în unele zone apa ajungea până la portierele maşinilor. Multe curţi au fost inundate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Vântul a bătut cu putere, mulţi copaci fiind doborâţi. 

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Apă Judeţeană Constanţa, citați de Digi24.ro, ploile abundente de vineri, însoţite de căderi de grindină şi vânt puternic, au condus la acumularea unor cantităţi însemnate de apă pe străzile din municipiul şi din judeţul Constanţa, depăşind cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până în jurul orei 14.00 au fost primite 30 de reclamaţii, cele mai multe venind din  municipiul Constanţa, din zonele Coiciu, Faleză Nord, I.C.  Brătianu, cartierul Palazu Mare, staţiunea Mamaia şi din oraşul Ovidiu, zona Cişmelei. 

Citește continuarea pe Digi24.ro


Național
  • Miercuri, 11 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cod portocaliu de inundaţii în patru judeţe

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atenţionare Cod portocaliu de inundaţii, valabilă pe râuri din judeţele Argeş, Teleorman, Dâmboviţa şi Giurgiu,...