pasapoarte-plazza.jpg

Centrul comercial Plaza România a lansat un serviciu special gratuit pe pagina plazaromania.ro pentru a facilita accesul clienților la cele 23 de ghișee la Serviciul de Pașapoarte. Acesta poate fi folosit exclusiv pe smartphone (Android, iOS și Windows).

Modul de funcționare a acestui serviciu necesită conectarea la rețeaua publică de wi-fi a centrului comercial Plaza România. După ce se accesează website-ul mall-ului – plazaromania.ro  (pentru care nu e nevoie de folosirea unei parole), trebuie apăsat butonul Nr. Bonuri Pașapoarte, aflat mai jos de cel numit Now Open.

Odată activat, utilizatorul va putea vedea în timp real ce număr de ordine este procesat de Serviciul de Pașapoarte în acel moment. Dacă utilizatorul nu se mai află în incinta mall-ului și apasă pe noul buton, va fi direcționat către o pagină care îi va explica detaliile necesare pentru a verifica numărul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Departamentul Operațiuni Pașapoarte București a început să ofere servicii în Plaza România prin 23 de ghișee începând din data de 21 august 2017. Suprafața ocupată de instituție la al doilea etaj al centrului comercial este de 1250 de metri pătrați, la care se adaugă, la nivelul -1, 16 metri pătrați, spațiu alocat plății taxelor.

sursa: destinatii.eu

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.