Screenshot_14.jpg

Gest inexplicabil la Galaţi. Un şofer a oprit maşina într-un sens giratoriu pentru a-i face poze. Imaginile au fost surprinse într-o înregistrare video postată apoi pe internet.

Evenimentul s-a petrecut în zona cunoscută sub denumirea de „intersecţia fără rost” din oraşul Galaţi.

În imagini se vede cum şoferul în vârstă oprește mașina pe banda din mijloc a sensului giratoriu, chiar pe linia de tramvai și coboară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se duce câțiva metri mai departe și își pozează liniștit autoturismul. Poliţia Rutieră a anunțat că a demarat o anchetă în acest caz.

Sursa: Digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.