tigari-contrabanda.jpg

După ce au strâns informații despre doi tineri care făceau ”naveta” în Republica Moldova, polițiștii au tras pe dreapta mașina în care aceștia au ascuns nu mai puțin de 12.000 de pachete țigări. Autoturismul a fost modificat astfel încât țigările de contrabandă să nu fie descoperite de vameși.

Comunicatul Poliției Române:

La data de 10.07.a.c., politistii din cadrul serviciului de investigare a criminalitatii economice sub coordonarea procurororilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea au depistat pe DN7 Chitila un autotursim cu 120.000 de mii de tigarete , prejudiciu 18.000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Masina si tigarile au fost ridicate in vedere confiscarii.

In masina au fost identificati doi cetateni moldoveni de 25 si 26 de ani care au fost adusi la sediul politiei pentru audieri, pe numele acestora fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Tigarile, dupa cum se poate vedea din imaginile de mai jos,  erau ascunse in compartimente special amenajate tocmai pentru a nu fi depistate de organele de control ale statului.

VIDEO

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.