vatman.jpg

Un vatman din Bucureşti a lovit intenţionat cu tramvaiul o maşină în care erau o mamă cu doi copii, unul dintre ei un bebeluş. Incidentul şocant a fost relatat de unul dintre călătorii din tramvai.

"Tramvai intrat intenționat într-o mașină pe Bd-ul Timișoara, în mașină fiind și un copil de 2 luni și unul de aproximativ 4 ani! Vatmanul: - "Dacă nu te dai, intru în tine!"... a oprit 10 secunde, după care a răbufnit și a intrat în mașină. Ferească D-zeu! Aveți mare grijă când rămaneți pe linia de tramvai... eu numesc asta tentativă de omor !", a scris bărbatul pe contul de facebook.

Incidentul s-a produs marţi, după ce mai multe maşini au blocat linia de tramvai, dar nu au putut să o elibereze, pentru că se circula intens. Vatmanul s-a enervat şi a lovit maşina care blocase calea de rulare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: antena3.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.