zapada-transfagarasan.jpg

Zăpada căzută s-a așternut deja pe anumite porțiuni. Drumul Național 7 C, intitulat și Transfăgărășan, este închis circulației până la 1 iulie.

Vremea este capricioasă în această perioadă. În mai multe județe s-au înregistrat inundații, iar la munte, la altitudini de peste 1.800 de metri a nins. Așa s-a întâmplat și pe Transfăgărășan, unde zăpada deja s-a depus.

Citește și: Transfăgărășan se redeschide la 1 iulie

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meteorologii au anunțat scăderea accentuată a temperaturilor. Vremea se răcește cu peste 10 grade Celsius, iar minimele vor ajunge la 16 grade Celsius, temperaturi specifice mai degrabă pentru anotimpul de toamnă.

În Prahova este în vigoare o informare meteorologică de ploi valabilă până duminică, 24 iunie, la ora 10.00.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.