fbpx

5e67ecd9-350e-4acd-86ef-b635b6d25100.jpg

Așa cum era de așteptat, apar noi secvențe care pun într-o lumină defavorabilă cadre ale Ministerului de Interne. Sunt tot mai multe voci care cer demisia ministrului Carmen Dan.

Un jandarm trebuie să execute ordinul de serviciu. În ordinul de serviciu nu scrie că un jandarm este obligat să fie prost, brută, golan. Asta ține de el, ca om, dacă e este om și nu vreun cioban pripășit prin structurile MAI, la ordinele vreunei secretare din Videle.

De ore bune urmărim cu atenție tot felul de imagini cu polițiști și jandarmi. Ce o fi în sufletul colegilor lor, oameni întregi la minte, care acum sunt terfeliți public, doar pentru vina că sunt colegi sau subordonați ai unor imbecili?

Un protestatar nu este un infractor periculos, nu este un criminal. Dacă protestatarul depășește limitele legale de manifestare poate fi legitimat, amendat, eventual dus la secție. Poate avea și dosar penal, în funcție de ce a făcut, dacă a făcut. De aici însă și până la a te urca cu picioarele pe el este diferență ca de la cer la pământ. Din acest moment, jandarmul nu mai este apărător al legii, ci devine infractor. 

Un astfel de specimen devine un pericol pentru instituție și pentru imaginea colegilor lui. Cunosc mulți jandarmi și polițiști. Prin natura meseriei am colaborat cu ei și am constat că sunt oameni întregi la minte, oameni normali, la fel de sătui ca oricare român umilit, furat. Chiar dacă statutul nu le permite să protesteze, mulți ar face-o. Nici lor nu le place să fie conduși de analfabeți, de toate scursurile ajunse să le dea ordine primite de la partide. Nici lor nu le convine ca imaginea să aibă de suferit din cauza unor gunoaie purtătoare de uniformă.

Dacă șeful Jandarmeriei tolerează o scenă ca cea difuzată de digi 24, atunci șeful devine complice. Va veni o zi în care va răspunde, atât el, cât și specimenul din imagini.

sursa video digi 24

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg