fbpx

pista-605x454.jpg

S-au finalizat lucrările de reparații la cea de-a doua pistă a Aeroportului Internațional ”Henri Coandă”. În urmă cu aproape două luni, aceasta a intrat în reparații, după ce cauciucurile mai multor aeronave au fost tăiate de gropile aflate pe pistă.

Potrivit oficialilor CNAB, traficul va fi redeschis pe 20 iunie. Potrivit capital.ro, reparațiile pistei 2 pe o lungime de circa 950 m au costat circa 250.000 euro, muncitorii firmei Tehinc Asist au finalizat aceste lucrări în aproximativ 30 de zile

Redeschiderea pistei 2 pe întreaga lungime de 3500 m va permite operarea în condiţii foarte bune, cu evitarea congestiilor de trafic, atât în lunile de vârf (iulie – august) cât şi în condiţiile dificile din lunile de iarnă.

CNAB a menţionat faptul că această primă fază a lucrărilor face parte dintr-un amplu program de măsuri de remediere a suprafeţelor pavate din Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, plan care prevede, printre altele, operaţionalizarea pistei 2 (08L-26R) şi a balizajului luminos de categorie III A.

sursa: capital.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg