ploi-torentiale-bucuresti.jpg

Meteorologii au emis joi după amiază o atenționare de cod galben de ploi, fiind anunțate și căderi de grindină, dar și descărcări electrice.

Potrivit ANM, codul galben de ploi este valabil în București până la ora 16.30. În acest interval se vor semnala averse ce vor cumula 10..15 l/mp, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului. Nu vor lipsi, potrivit ANM, descărcările electrice și posibilele căderi de grindină de dimensiuni mici.

În schimb, codul galben din județele Ialomița, Ilfov și Călărași, spun meteorologii, vizează averse care vor cumula 20..25 l/mp și intensificări de scurtă durată ale vântului.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.