ploi-torentiale-descarcari electrice.jpg

ANM a emis miercuri noapte mai multe avertizări now casting de cod portocaliu de ploi torențiale pentru Vâlcea, Sibiu, Neamț, Alba și Hunedoara. În zona de nord a județului Prahova este valabil un cod galben de averse.

UPDATE: 22.40 - ANM a emis atenționări și pentru jjudețul Argeș, fiind vizate localitățile Pitești, Curtea de Argeș, Mioveni, Ștefănești, Călinești, Bascov, Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Corbeni, Coșești, Bradu, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Mărăcineni, Merișani, Moșoaia, Albota, Budeasa, Dârmănești, Căteasca, Micești, Tigveni, Șuici, Arefu, Cocu, Valea Danului, Uda, Ciofrângeni, Băbana, Valea Iașului, Oarja, Cepari, Cuca, Cotmeana, Sălătrucu, Morărești, Drăganu, Cicănești și Poienarii de Argeș.

Potrivit ANM, în cele cinci județe vizate de cod portocaliu, care este valabil până la ora 00.00, aversele de ploaie vor avea caracter torențial și vor cumula 30...40 l/mp, izolat 50 l/mp. Meteorologii au anunțat totodată că sunt posibile căderi de grindină de dimensiuni mici, dar că se vor înregistra și frecvente descărcări electrice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În zona de munte a județului Prahova este în vigoare, până pe 15 iunie, ora 08.00, un cod galben de ploi torențiale.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, marți, după ora 15

Inspectoratul Poliției Județului Prahova a comunicat starea principalelor drumuri din județ, în condițiile prognozei meteo care anunță noi precipitații. Pe DN 1: de la km 39 loc. Potigrafu la km. 90...

Social
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Marius Nica

Vineri, 25 ianuarie, se învață în Prahova

Nu doar bugetarii vor merge la serviciu pe 25 ianuarie, ci și elevii sunt așteptați la cursuri. Pentru că guvernul nu a făcut ”punte” între 24 ianuarie, zi liberă, și weekend, vineri se învață! ”Până...

Eveniment
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Cod galben de ninsori și viscol în Prahova

Prahova, în special zona de nord, se află sub atenționare ANM de cod galben de viscol și ninsori. Atenționarea expiră miercuri, la ora 10.  În acest interval, mai ales în zona de munte, va ninge...