dragnea harabgiu.jpg

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD, cel despre care se spune că se află în spatele postărilor denigratoare despre Simona Halep, postate pe paginile de Facebook ale mai multor filiale PSD.

Postările au stârnit de altfel un val puternic de indignare pe Facebook, iar conducerea PSD a reacționat ferm. „L-am concediat”, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

Cel care a dezvăluit cine s-ar afla în spatele acestei campanii a fost Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

George Harabagiu s-a pierdut în explicații atunci când a fost întrebat de campania de pe paginile de Facebook ale PSD. "Nu există în acest moment nicio dovadă din care să rezulte foarte clar că aș fi îndemnat, aș fi vorbit, aș fi comunicat, aș fi transmis prin orice fel de mijloc, orice fel de mijloc, o astfel de informație. Din punctul meu de vedere, am auzit tot felul de informații, mi se pare jenant, sincer. Deci... cum să convingi niște oameni, explicați-mi, cum să-i convingi? A, deci eu să fi ieșit undeva public și să spun: băi, fraților, începând de astăzi, huiduielile respective nu sunt pentru X, sunt pentru Y. Niciodată. Știți să fi spus eu asta?", a declarat Harabagiu pentru Pressone.

sursa: digi24.ro