autostr soarelui.jpg

Pericol de accident pe Autostrada Soarelui, după ce plăcile de beton din șosea s-au ridicat din nou. Problema a fost semnalată la kilometrul 22 al autostrăzii. Poliția a decis oprirea circulației pe banda a doua de mers către Constanța.

Plăcile de beton de pe Autostrada Soarelui s-au ridicat din cauza căldurii.

Traficul pe banda a doua de mers către Constanța este restricționată pe o porțiune de câteva sute de metri. Muncitorii au început să spargă asfaltul și, cel mai probabil, vor turna unul nou până mâine dimineață. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Situaţia s-ar putea repeta oricând, pentru că drumul este făcut din bucăţi pe aproape 26 de kilometri. 

sursa: digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 22 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, marți, după ora 15

Inspectoratul Poliției Județului Prahova a comunicat starea principalelor drumuri din județ, în condițiile prognozei meteo care anunță noi precipitații. Pe DN 1: de la km 39 loc. Potigrafu la km. 90...