fbpx

colaj-fake-news-psd-halep-firea.jpg

Mai multe organizaţii PSD din ţară au uimit internauţii după ce au postat pe paginile de Facebook un mesaj prin care afirmă că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională.

Mesajul a fost însoţit de un colaj de imagini şi de un videoclip în care se spune că de vină pentru huiduieli ar fi cei de la #Rezist. Informaţiile au apărut pe paginile de Facebook ale PSD din Mehedinţi, Constanţa, Tulcea, Giurgiu şi Ilfov. Ulterior mesajele au fost şterse.

Digi24.ro a stat de vorbă cu o parte din liderii PSD despre mesajele postate pe Facebook și, surprinzător, unii social democrați spun că nu ar fi reale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Doina Pană, vicepreședinte PSD: E păcat că au existat huiduieli la o manifestare care elogia un uriaș sportiv. (Reporter: Organizatorii PSD au postat un mesaj că Simona a fost huiduită) Eu nu cred că există un asemenea mesaj. Cine ar putea să o huiduiască pe Simona Halep?

Alţii în schimb recunosc că nu Simona Halep a fost cea huiduită.

Ion Călin, deputat PSD: Nu, nu Simona (a fost huiduită, n.r.), din păcate le-a primit și ea, că se afla pe scenă în același timp.

Mirela Furtună, vicepreședinte PSD: Nu a fost huiduită Simona Halep, nu era normal să fie huiduita nici doamna Firea. Nu pot să spun că e o greșeala a partidului, încă nu am vorbit cu organizația Tulcea, vreau să am o discuție pe această temă.

Citește continuarea pe Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg