colaj-fake-news-psd-halep-firea.jpg

Mai multe organizaţii PSD din ţară au uimit internauţii după ce au postat pe paginile de Facebook un mesaj prin care afirmă că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională.

Mesajul a fost însoţit de un colaj de imagini şi de un videoclip în care se spune că de vină pentru huiduieli ar fi cei de la #Rezist. Informaţiile au apărut pe paginile de Facebook ale PSD din Mehedinţi, Constanţa, Tulcea, Giurgiu şi Ilfov. Ulterior mesajele au fost şterse.

Digi24.ro a stat de vorbă cu o parte din liderii PSD despre mesajele postate pe Facebook și, surprinzător, unii social democrați spun că nu ar fi reale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Doina Pană, vicepreședinte PSD: E păcat că au existat huiduieli la o manifestare care elogia un uriaș sportiv. (Reporter: Organizatorii PSD au postat un mesaj că Simona a fost huiduită) Eu nu cred că există un asemenea mesaj. Cine ar putea să o huiduiască pe Simona Halep?

Alţii în schimb recunosc că nu Simona Halep a fost cea huiduită.

Ion Călin, deputat PSD: Nu, nu Simona (a fost huiduită, n.r.), din păcate le-a primit și ea, că se afla pe scenă în același timp.

Mirela Furtună, vicepreședinte PSD: Nu a fost huiduită Simona Halep, nu era normal să fie huiduita nici doamna Firea. Nu pot să spun că e o greșeala a partidului, încă nu am vorbit cu organizația Tulcea, vreau să am o discuție pe această temă.

Citește continuarea pe Digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.