imagini-halucinante-bataie-cu-bate-si-sabii-in-plina-strada-481431.jpg

Aseară a fost nevoie de intervenția a 12 echipaje de poliție pentru a opri bătaia dintre două grupări rivale, în Bucureşti.

Scandalul a avut loc pe şoseaua Fundeni, după ce un şofer ar fi lovit, intenţionat, maşina altuia.

Ajutaţi de mai mulţi prieteni, cei doi s-au împlicat într-o dispută violentă în care - spun martorii - ar fi fost scoase şi săbii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trei dintre cei șase suspecţi duşi la audieri sunt acum cercetaţi pentru tentativă de omor.

Toţi cei implicaţi în conflict au fost duşi la Secţia 9 de Poliţie, pentru audieri care au durat mai bine de cinci ore.

Deşi conflictul a fost violent şi a implicat avarierea a două maşini, o singură persoană a fost rănită.

De la Secţia 9, trei dintre suspecţi au fost duşi la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Ei sunt cercetaţi penal pentru tentativă de omor şi tulburare a liniştii publice. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă până la 10 ani de închisoare.

text si video: digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.