fagadau_93992300.jpg

Decebal Făgădău, primarul Constanței și șeful Organizației Municipale a PSD, este primul lider PSD care se delimitează de operațiunea de intoxicare căreia i-a picat victimă Simona Halep. Făgădău a declarat pentru G4media.ro că se delimitează de acțiunile Organizației Județene a PSD Constanța, că dezaprobă vehement postarea de pe Facebook și îi cere scuze Simonei Halep.

”Dezaprob vehement această postare. Pe pagina de Facebook a PSD Constanța, cea pe care organizația municipală o gestionează, nu s-a postat așa ceva. Vreau să subliniez asta.

Organizația Municipală este separată de Organizația Județeană a PSD Constanța. În ce privește rețelele de socializare, de asemenea, paginile celor două organizații au moderatori diferiți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aseară, când am auzit despre ce e vorba, i-am cerut administratorului paginii de Facebook a Organizației Județene să șteargă această postare aseară. În cursul zilei de astăzi voi adresa scuzele mele Simonei, familiei și echipei sale”, a declarat miercuri Decebal Făgădău pentru G4Media.ro.

Citește continuarea pe G4Media.ro