asflat iarba rosiori.jpg

La Roșiorii de Vede, iarba răsare din asfaltul abia turnat. Asfaltarea a fost făcută de firma TelDrum, pe care DNA a legat-o într-o anchetă de Liviu Dragnea. Primarul localității spune că iarba e atât de ”rea” încât trece chiar și prin asfalt!

Iarba a răsărit din asfalt, la Roșiorii de Vede. TelDrum, firma controlată de Liviu Dragnea, s-a ocupat de asfaltarea a cinci străzi din oraș, iar termenul limită e toamna acestui an. Pentru aceste lucrări, firma asociată lui Dragnea de procurorii DNA a câștigat 700.000 de lei, bani primiţi de la Ministerul Dezvoltării, prin programul PNDL.

Lucrările par să fie în grafic, chiar dacă pe alocuri sunt făcute în grabă. Pe strada Carpați, de exemplu, după ultimele ploi, insulițe de iarbă au răsărit din asfaltul abia turnat. Reprezentanții companiei TelDrum spun că lucrarea nu este terminată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primarul localității, Valerică Cârciumaru a declarat, pentru Digi24: „Ce se întâmplă? Buruiana e buruiană. Rea. De-aia se și zice. Trece prin asfalt”.

sursa: digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.